Direct naar content

PGDay Lowlands geslaagd evenement!

Vrijdag 13 september vond voor het eerst sinds langetijd weer een PGDay NL plaats. Het was een zeer geslaagd evenement met een leuke kickoff / warmup meetup de avond voorafgaand aan de PGDay. Hierbij een korte sfeerimpressie van het evenement en onze stand als hoofdsponsor.

Edco Wallet

Co-Founder & eigenaar
Edco Wallet - Co-Founder & eigenaar
PGDay Lowlands 2024 Opening!

Het was al even geleden dat er in Nederland een echte PGDay had plaatsgevonden. Afgelopen vrijdag 13 september was het dan eindelijk zover. Met een prachtige warmup meetup op donderdagavond 12 september als kickoff van het evenement in Pakhuis de Zwijger.

OptimaData op PGDay Lowlands 2024

OptimaData was hoofdsponsor van deze PGDay Lowlands en daarnaast was Gerard Zuidweg lid van het program-committee die onder andere ingezonden papers heeft beoordeeld en de selectie van de sprekers heeft verzorgd.

PGDay Lowlands, bijpraten op de stand van OptimaData

Naast een serie hoogstaande technische sessies was er ruimte gelegenheid om elkaar te ontmoeten, bij te praten en informatie te verzamelen bij de sponsor-stands.

PGDay Lowlands 2024 informatie Blue Elephant Pack

Om het bezoek aan de sponsoren te motiveren was er een “raffle” georganiseerd en kon elke bezoeker zijn “conferentie-paspoort” laten afstempelen om kans te maken op een heus lego-pakket!

Prijzen PGDay Lowlands Sponsors

Pakhuis de Zwijger is een prachtige locatie voor een dergelijk event en zowel de lunch als de naborrel was uitermate goed geregeld.

Naborrelen als afsluiting van de PGDay Lowlands

Er was ook de beschikking over een livestream van het gehele evenement, nog na te kijken via deze link (totdat alle individuele sessies zijn geupload via het account van PGDay Lowlands): https://www.youtube.com/@PGEU

Alle individuele sessies zijn ook te bekijken via deze link: https://www.youtube.com/@PGDayLowlands

De Multi-tool-pen van OptimaData tijdens PGDay Lowlands

Het was een gezellige drukte op onze stand. Event-bezoekers die met ons wilden kennismaken maar ook bezoekers die we (al jaren) kennen om even bij te praten en om onze unieke Multi-tool-pen te bemachtigen. Ook hebben we een aantal nieuwe aanmeldingen ontvangen voor de nieuwe Blue Elephant Pack groep van 2025.

OptimaData booth PGDay Lowlands 2024

Wat ons betreft een zeer geslaagd evenement waar we hebben kunnen zien hoe populair PostgreSQL is in Nederland maar ook hoe betrokken de Nederlandse community is in dit open source project.

PGDay Lowlands 2024 sessies