Direct naar content

Data Saturday Holland 2024

Op zaterdag 5 oktober is de Data Saturday weer in Nederland: Data Saturday Holland 2024! In Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Een dag volgepropt met “the good old” SQL Server maar ook moderne dataplatformen in Azure met tooling als Fabric, DataBricks, Kubernetes, Powershell en PowerBI. Maar liefst 5 tracks met in totaal 31 sessies.

Data Saturday Holland 2024

Wat kun je verwachten van een Data Saturday?

Sluit je aan bij 400+ van je vakgenoten om te netwerken en te genieten van een reeks sessies van topsprekers van over de hele wereld. De inhoud zal voornamelijk gericht zijn op het Microsoft Data Platform. Kom naar dit event als je meer wilt leren over onderwerpen zoals SQL Server, Databricks, Kubernetes, Powershell, Data Factory, Power BI en natuurlijk Microsoft Fabric.

Fabric Friday

Voorafgaand aan zaterdag is de “Fabric Friday. In plaats van de hele dag pre-conferentieseminars worden op vrijdag 4 oktober deep dives aangeboden, onder de noemer ‘Fabric Friday’.

Dit programma zal bestaan uit 6 deep dives, elk van 2 x 90 minuten met een pauze van 30 minuten in het midden. Er zijn er 3 in de ochtend en 3 na de lunch. Als deelnemer kun je de hele dag bijwonen en deelnemen aan de deep dives die je interesseren. De locatie is de Kinepolis in Utrecht, dezelfde locatie als op zaterdag. Dus reken op comfortabele stoelen en een groot scherm.

Programma Fabric Friday

Kosten € 300,- exclusief BTW

Aanmelden

Volledige Bioscoopervaring

De grote theaterzalen zorgen ervoor dat elke deelnemer een uitstekende zitplaats heeft en volledig kan opgaan in de presentaties dankzij de geweldige audio- en beeldkwaliteit.

Data Platform

Het evenement draait om Microsoft Data Platform. Met een achtergrond in “good old” SQL Server worden de oude bekenden zeker niet vergeten, maar deelnemers kunnen een breed scala aan moderne onderwerpen verwachten.

Geweldige Sprekers

Bezoek niet alleen hun sessies, maar kom langs en zeg hallo tegen de fantastische sprekers. Maak een praatje met mensen die je al lange tijd niet hebt gezien.

Gratis eten en drinken!

Nou ja… bijna gratis. Er wordt een bescheiden bijdrage van 25 euro excl. btw gevraagd om een klein deel van de kosten te dekken. Het restaurantteam van Kinepolis zal goed voor je zorgen: Een heerlijke lunch en gedurende de dag kun je zoveel koffie, thee en water drinken als je wilt. Er zijn ook voldoende gezonde opties.

Programma

Het programma van Data Saturday loopt over 5 tracks tegelijk. In totaal 31 sessies. Zeer interessante sprekers zoals Ola Hallengren, Gianluca Sartori, Hugo Kornelis en nog meer sterke MVP’s.

Programma opent in nieuw tabblad

Locatie

Locatie Data Saturday Holland 2024Kinepolis Jaarbeurs
Jaarbeursboulevard 300
3521 BC  Utrecht

Met het OV, Centraal station Utrecht.

Met de auto kun je parkeren in P2/P4 bij de Jaarbeurs. Ingang Truus van Lierlaan.

Tickets

Een ticket kost € 25,- exclusief BTW.

Aanmelden opent in nieuw tabblad